Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Medlemskap

Välkommen som medlem i Arvika Tennisklubb! Förutom att stödja klubben så ger ett medlemskap fördelar som rösträtt på årsmötet, lägre priser vid bokning av tennisbana både inne och ute och andra rabatter. 

Så här blir du ny medlem 2019

From 2019 löser du ditt medlemskap direkt i Mycourt. All betalning görs via www.mycourt.se.

I undantagsfall går detta att lösa via betalning till klubbens bankgiro eller via swish men eftersom vi vill automatisera hela processen så hänvisar vi till Mycourts funktionalitet.
Vill du skapa familjemedlemskap kontaktar du oss via info@arvikatk.se så löser vi det den vägen.

Så här förnyar du ditt medlemskap varje år

1 januari varje år from 2020 får du som är medlem ett meddelande från Mycourt att ditt medlemskap gått ut  och att du kan förlänga medlemskapet direkt i Mycourt via kortbetalning.  2019 får du dock detta meddelande från Mycourt 190202. I det meddelandet får du möjlighet att enkelt klicka på en länk. När du klickar på länken kommer du  till en ny sida där du markerar att du vill förnya medlemsskapet för det nya året som senior alt juniormedlem (om du är yngre än 18 år).

Betalningen sker via kortbetalning.

Familjemedlemskap betalas via faktura som mailas ut ca 45 dagar innan 1 januari varje år.

Medlemsrabatt på hela Babolats sortiment!

Medlemmar i ATK erhåller 20% rabatt på alla Babolats produkter. Kontakta Kjell Månsson 070-8300271. Shopen är oftast öppen på onsdagar 17-19.

Gå till babolat.se