Hall & omgivningar

Välkommen till en av Sveriges finaste tennishallar! Arvika Tennisklubbs anläggning är centralt belägen i parkområdet Styckåsen. Tennishallen byggdes av klubbens medlemmar och invigdes 1984. Här finns förutom fem tennisbanor, en padelbana och en minitennisarena flera omklädningsrum, bastu, gym, kafeteria, sovloft och tennisshop mm.

Tennisshop

Tennisshoppen, som ligger direkt till höger innanför huvudentrén, är normalt öppen onsdagar 17-19. Här kan man exempelvis köpa racketar och skor från Babolat, kläder, bollar och andra tillbehör. Det finns även demoracketar för provspel.

Arvika Tennisklubbs medlemmar får 25% rabatt på hela Babolats sortiment.

Ansvarig för tennisshoppen är Mathias Westlund, 070-21 75 37 / shop@arvikatk.se.

Gym

Gymmet ligger en trappa ned från huvudentrén i anslutning till Bana A. Här finns löpband, träningscykel, roddmaskin och boxningssäck mm. Gymmet renoverades 2016 och är fritt att använda för klubbens medlemmar.

Naturgym & motionsspår

Ett stenkast från tennisanläggningen ligger Styckåsskogens naturgym som är fritt för alla att använda. Här finns även ett 2,3 km motionsspår, delvis med belysning.

Passersystem

Hallens lås kontrolleras av ett passersystem.

Sovloft

På sovloftet finns övernattningsmöjligheter med sovplats för ca 20-30 personer.

Hyr sovloftet för ert träningsläger

Kafeteria

Vår nyrenoverade kafeteria ligger en trappa upp och har utsikt över hallens tennisbanor. Här finns kaffemaskin och gott om sittplatser. Förtäring av medhavd mat är tillåten så länge man diskar och städar efter sig.

Abonnera kafeterian