Web-in-Box

Den här webbplatsen anpassar sig efter alla skärmstorlekar, så oavsett om du besöker den från din dator, surfplatta eller smartphone så visas innehållet på ett tillgängligt sätt.

Vill du också ha en snygg och smart hemsida? → webinbox.se

Boka tennisbana

Boka bana

Sugen på att spela tennis? Logga in för att boka bana!


Första gången du bokar en bana?

Medlem

Om du är medlem i ATK och har lämnat din e-postadress ska du ha fått ett lösenord skickat till dig. Har du inte fått det eller glömt bort lösenordet kan du begära ett nytt här.

Begär nytt lösenord

Inte medlem

Om du inte är medlem behöver du registrera dig innan du bokar.
PS. Har du tänkt spela fler gånger kan det löna sig att först bli medlem.

Registrera dig här


Om bokningen

Fr.o.m. den 6 december 2013 bokas Arvika Tennisklubbs tennisbanor via systemet mycourt som du loggar in på här ovan.

För dig som inte har möjlighet att boka online går det även att få hjälp med bokningen av Arvika Turistbyrå på Storgatan 22, telefon 0570-817 90.

  • Du kan boka från din dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.
  • Banorna är tillgängliga för bokning kl. 07-22 alla dagar.
  • Du kan boka upp till 30 dagar framåt i tiden, och ha max 5 timmar i taget bokade.
  • Är du 18 år eller yngre hänvisas du till Arvika Turistbyrå eller målsman för bokning.
  • Det går inte att boka en bana efter att starttiden passerat.
  • Belysningen på banorna synkas med bokningssystemet, så spel utan bokning är inte möjlig.
  • Betalning av bokningen görs med Visa, MasterCard eller PayPal-konto.

Ombokning & avbokning

  • Du kan ändra din bokning så länge starttiden inte passerat.
  • Du kan även avboka din tid så länge starttiden inte passerat. Om du avbokar minst 4 timmar innan starttiden återbetalas hela beloppet till ditt spelarkonto att användas till framtida bokningar (mer information nedan). Sker avbokningen mindre än 4 timmar innan görs ingen återbetalning.

Säker betalning

Bokningar betalas online via VISA/Mastercard eller PayPal

Bokningar hanteras av onlinebokningssystemet mycourt. Hanteringen av kortuppgifter görs via Auriga ePayment (Nets) som är en PCI-certifierad betalväxel. Auriga ePayment (Nets) krypterar alla transaktioner med högsta möjliga säkerhet och inga kortuppgifter är någonsin synliga för mycourt eller Arvika Tennisklubb. Priser, Betalning och Spelarkonto Samtliga priser är angivna i SEK inkl. moms om inte annat uppges. Betalning kan endast ske med bank-, betal- eller kreditkort som är anslutna till MasterCard eller Visa. Inga extra avgifter tillkommer för användaren.

Avbokning

Vid avbokning sker återbetalning enligt klubbens regler. Eventuell återbetalning sker till användarens Spelarkonto där pengarna finns tillgängliga som betalning för framtida bokningar på www.mycourt.se. Användaren kan inte återfå tjänsten eller delar av den som kontanter eller att spara den för framtida användning. För att underlätta för användaren har användaren av www.mycourt.se även möjlighet att sätta in pengar på sitt Spelarkonto på www.mycourt.se. Dessa medel kan uteslutande användas för att betala bokningar på bokningsbara klubbar på www.mycourt.se där användaren är ansluten. Ej utnyttjade innestående medel på användarens Spelarkonto omfattas ej av återbetalningsskyldighet från mycourts sida.